Consells per a la curació per de piercings

Cal tenir present que, una perforació no deixa de ser una ferida oberta en la qual es col·loca un objecte estrany (joia) i que el teu cos a poc a poc ha d'acabar d'absorvir.

D'una banda està el treball del anellador que comporta tot el relacionat amb l'asèpsia de la zona i la realització de la perforació i d'altra banda, la responsabilitat del client quant a dur a terme les cures i precaucions que se li donin, per a evitar problemes i que la cicatrització del mateix acabi d'una manera positiva. La majoria de pírcings s'han de netejar amb aigua i sabó Ph neutre en gel acuradament, amb les mans netes, un mínim de dues vegades al dia .

Assecar amb una gasa o paper de cuina de pressió o bé, l'assecador del pèl amb aire fred.

Aplicar sèrum fisiològic i no moure ni girar l'arracada.

Evitar dormir del costat de la perforació per a evitar pressió o més inflamació.

Respectar els temps de cicatrització segons aconselli el professional anellador i assistir a les revisions posteriors en un terme d'entre una setmana a un mes, depenent de la perforació realitzada.

Evitar les piscines de clor un mínim de 30 dies.

Informació important: Cada perforació és diferent i cada persona és diferent pel que no hem de comparar-nos els uns amb els altres. En els pírcings bucals s'evitarà fumar, beure alcohol i mantenir relacions boc-genitals durant el temps estimat pel anellador. Evitar menjar menjars calents o picants i realitzar col·lutoris sense alcohol durant uns segons.

Tens algun dubte?

contacta amb nosaltres.