Tatuatges amb color: el Full Color

Tatuatges a tot color a Granollers

Veure informació     ↡

Com el seu nom indica, els tatuatges full color són tatuatges plens de potència i color. Són tatuatges molt adaptables a qualsevol zona del cos, aportant vida absoluta al lloc on se tatuïn. De vegades es confonen amb els tatuatges estilo New School, però hi ha diversos detalls que fan que cada estil estigui ben definit. El detall principal és el delineat negre, cosa que en els full color no existeix, igual que els contrastos potents que el new school aplica en els Full Color no són absolutament necessaris. Dins del Full Color existeix un estil que s'està fent cada vegada més amb un lloc d'importància al món del tatuatge: els water color. Com el seu nom indica són tatuatges que s'assemblen a les aquarel·les, i realment davant l'ull humà inicialment dóna una impressió de 'no pot ser un tatuatge', a causa del fet d'utilitzar tècniques pròpies de les arts pictòriques, aportant efectes de pinzellades, ratllades, splash o esquitxades. Una de les grans dificultats que impliquen aquest tipus de tatuatges, i que diu molt del tatuador i la seva qualitat i experiència, és la consecució de colors, creats a força de la dissolució dels colors en aigua i la mescla entre els mateixos, i la seva execució exigeix una pràctica prèvia i un estudi molt complets per part del tatuador.

A Ninfa Tattoos comptem amb tatuadors amb àmplia experiència i estudis en quant a tatuatges de color i water color, amb coneixements de mescles i tècniques necessàries per crear tatuatges realistes i artístics. Per a això comptem al seu torn amb els materials més adequats, tintes d'última generació que permeten mescles senzilles sense perdre qualitat de tintat, i maquinària que ens permet elaborar tatuatges d'efectes naturals.

Si tens en ment fer-te un tatuatge a l'estil Full Color o Water Color i vols informar-te una mica més sobre tintes, temps i tècniques, o si necessites idees per poder realitzar el disseny per a tatuar-te, no ho dubtis i passa't pel nostre local a Granollers o posa't en contacte directament amb nosaltres.

Amagar     ↟