Enviaments i devolucions

ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS

Enviament del paquet

Els preus dels enviaments variaran depenent del servei de missatgeria triat i del país. 

L'enviament es realitza mitjançant agència de transport urgent amb servei porta a porta, si necessites que la teva comanda arribi en una data concreta (ex. aniversari...) digues-nos-ho en completar la teva comanda dins de l'apartat 'Comentaris'.

Devolucions 

Si per algun motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 15 dies a comptar des de la data de lliurament de la comanda, per a retornar-lo. (Segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre.). 

En el cas que el motiu de la devolució sigui perquè el producte que remès és defectuós, el cost de la devolució serà gratuït. 

Si el motiu fos un altre (color o producte/s triats erròniament) els costos i riscos de la devolució són a càrrec del comprador que haurà de fer arribar al remitent per missatgeria (no correu ordinari) el producte motiu d'aquesta devolució. 

Dins del seu panell d'administració veurà indicada la direcció on ha de fer arribar el producte. 

És molt important que ens retorni el/els productes de canvi o devolució perfectament embalats, conservant en la mesura que sigui possible l'embolcall original, i amb les etiquetes de la peça en perfecte estat. 

En cas que els productes resultin danyats a causa d'un embalatge inapropiat, no admetrem la devolució. 

Una vegada que rebem la mercaderia, i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, gestionarem la devolució dels diners en el termini de 30 dies. 

En el cas que el producte hagi estat adquirit a través del justificant de compra per a recollir en comerç, aquest justificant té una validesa de 3 setmanes des de la compra. Una vegada transcorregut aquest temps, no es produirà cap desemborsament per part nostra.

Si, una vegada en el comerç, decidís retornar el producte, pot no rebre'l en aquest moment i es produirà la devolució d'aquest, sempre dins de les 3 setmanes des de la compra.