Tatuatges New School

Tatuatges New School a Granollers

Veure informació     ↡

Els tatuatges estil New School (o New skool) vénen importats essencialment d'Estats Units i es destaquen sobretot per utilitzar colors brillants, amb molts tons i degradats, moltes vegades utilitzant colors complementaris, la qual cosa fa que siguin tatuatges molt cridaners. La complementació de colors ha d'anar unida a una utilització molt marcada d'hombres i degradats, a l'estil black. Podrien confondre's amb els tatuatges full color, encara que hi ha alguna cosa que els caracteritza àmpliament davant aquests i és l'ús de línies negres ben remarcades a les vores. Moltes vegades influenciats pel grafitti o el còmic, aquesta tècnica en els tatuatges s'ha vist clarament recolzada en la millora tecnològica i de materials quant a agulles, negres i màquines, augmentant la paleta de colors i les possibilitats amb això per aconseguir un estil brillant i altament cridaner.

A Ninfa Tattoos procurem estar sempre al l'aguait de les novetats i nous estils al món dels tatuatges, augmentant la nostra capacitat de tècnica i de control per aconseguir tatuatges més complets i espectaculars. En el cas del New School, ens hem llançat des de fa ja diversos anys a aplicar aquest estil de tatuatges des del nostre local de Granollers, creant tatuatges cridaners amb acabats precisos, molt al gust dels nostres clients.

L'estil New School és un estil molt particular i modern, on les opcions i els colors són infinits. En cas que estiguis pensant a fer-te un tatuatge a l'estil New School i vols informar-te, veure els nostres models o preguntar als nostres il·lustradors per idees, passa't per la nostra botiga a Granollers o posa't en contacte amb nosaltres.

Amagar     ↟