Tatuatges realistes

Tatuatges realistes a Granollers

Veure informació     ↡

Parlar de realisme al món del tatuatge és parlar d'un dels estils més complexos. Sent en la seva definició senzill (realisme és bàsicament portar al tatuatge el més perfecte possible un retrat o una imatge d'una persona o animal), la tècnica del tatuador i la seva qualitat és essencial per poder realitzar tatuatges realistes que puguin considerar-se autèntiques obres d'art. Com a evolució, aquest estil, un dels més longeus en la història del tatuatge, ha passat de ser un estil exclusivament en negres/blancs ha convertir-se en un estil que pot rebre color de forma perfecta.

A Ninfa Tattoos tenim la sort de comptar amb varis dels millors tatuadors en quant a l'estil realista. Des del nostre local a Granollers et podran informar sobre les necessitats per poder realitzar un tatuatge d'aquest tipus (qualitat de la imatge, neteja dels detalls, temps, etc.). Comptem igualment amb màquines i tècniques d'última generació que aconseguiran aconseguir el resultat perfecte que busques en aquest estil.

Si estàs pensant a fer-te un tatuatge estil realista i tens dubtes sobre la grandària, qualitat de la foto, temps de realització i precisió del detall, no ho dubtis i passa't pel nostre local a Granollers o posa't en contacte amb nosaltres.

Amagar     ↟