Sobre Ninfa Tattoos

Ninfa Tattoos som un local de tatuatge i piercings localitzat al centre de Granollers. Sorgim en 2006 i el que va començar sent una idea convertida en realitat s'ha convertit en una forma de vida i d'expressió que gaudim amb els nostres clients. Amb més de deu anys d'experiència, la nostra qualitat en quant a disseny, il·lustració i adaptació de tatuatges i la realització de piercings ens han portat a ser un petit referent a Granollers, comptant amb il·lustradors d'enorme qualitat i anelladors de contrastada experiència. Si vols venir a conèixer-nos, no ho dubtis i acosta't al nostre local o utilitza nostra web.

estem certificats

A Ninfa Tattoos comptem amb l'autorització sanitària concedida per l'Ajuntament de Granollers que ens confirma com un establiment que segueix les normes sanitàries i de qualitat de cara als nostres clients. Amb això, els nostres clients estan segurs de poder comptar amb unes instal·lacions en perfecte estat de cara a la realització tant de tatuatges com de piercings.

Què fem?

Tatuatges

Realitzem tatuatges de tots els estils, des de black/grey a water color, passant per les tendències més actuals com el New-School sense deixar de costat els clàssics tribals, old-school o realismes purs.

Piercings

Podem fer piercings de tot tipus, segons zones i models, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients en quant a qualitats de l'anell i zones a perforar, sempre dins del màxim rigor sanitari

Vols fer-te un tatuatge o un piercing?

Contacta'ns