Tatuatges de catrinas i calaveres

Tatuatges de catrinas i calaveres a Granollers

Veure informació     ↡

Les catrinas tanquen una llarga història com a icona dins del art dels tatuatges. Provinents de Mèxic, la seva presència en la moda del tatuatge va agafant cada vegada més pes, sent una figura d'origen captivador que actualment reflecteix molt la forma de relació amb la mort. Inicialment va sorgir en els diaris al costat de calaveres literàries, com a forma de protesta davant la injustícia de les desigualtats socials dels garbanceros (indígenes pobre que aparentaven ser aristòcrates) i l'aristocràcia en si, que va ser qui va derivar el seu nom a denominar-les catrinas (per aquest motiu solen ser tatuades amb vestits de qualitat). En el món del tatuatge, la presència de la catrina pot tenir significats molt profunds, encara que sempre mostra una mescla entre seducció i mortalitat. També sol reflectir l'efímer de la bellesa i la seva comprensió de la mateixa, com a forma de demostrar que s'entén aquesta bellesa de vida curta. En el cas de les calaveres, la seva connexió amb la mort és directa i el seu origen molt antic. Poques cultures del món no han aplicat aquest símbol com a denominació de la mort. En el tatuatge la presència de les calaveres pot donar-se en tots els estils, encara que hi ha dos que predominen sobre tots els altres: el old school i els realistes en negre/blanc.

A Ninfa Tattoos els tatuatges tant de catrinas com de calaveres són dos dels dissenys més demandats pels nostres clients. De tot tipus d'estils, des de old school fins a tribals, comptem en el nostre local de Granollers amb una àmplia secció de dissenys en els quals basar-se i inspirar-se, on poder fer un cop d'ull i poder preguntar-nos.

Si estàs pensant a fer-te un tatuatge amb el disseny d'una catrina o una calavera, i no saps molt bé quin dibuix utilitzar, o no acabes d'encaixar la idea que tens en ment, no ho dubtis i passa't pel nostre local de Granollers. Pregunta als nostres tatuadors i il·lustradors, ells t'ajudaran a posar en clar la teva idea de tatuatge amb una qualitat extraordinària. I si necessites més informació de forma directa, no ho dubtis i posa't en contacte amb nosaltres.

Amagar     ↟