Tatuatges de Manga i Anime

Tatuatges de Manga i Anime a Granollers

Veure informació     ↡

La cultura de l'Anime i del manga és un vessant que porta present en la nostra cultura des de fa molts anys, i així present igualment al món del tatuatge. Sense oblidar-nos d'un símbol tan marcat com la Hello Kitty, els amants d'aquest estil de dibuixos van trobar ja prèviament en el tatuatge una forma d'expressar aquest estil, amb dibuixos de sèries tan mítiques com a Bola de Drac, Sailor Moon o més actualment Naruto. La gran majoria de les persones sent tendresa i afecte cap a més d'un personatge i per a aquells que gaudeixen obertament dels mateixos aquesta forma de mostrar el seu gust és la manera perfecta de plasmar-ho.

A Ninfa Tattoos hem estat seguidors de moltes d'aquestes sèries de còmic i televisió i per això també som experts a dibuixar i tatuar els seus personatges. L'estil dels mateixos dependrà del gust del que es tatúa, podent realitzar-los en blanc/negre, estil més old-school, full color o fins i tot tribal, considerant que l'important és fer que aquest personatge que tant t'agrada t'acompanyi com tu desitgis.

Si estàs pensant en tatuar-te un personatge Manga o Anime i vols idees, si ho tens clar i simplement vols pensar en els estils o si vols parlar amb nosaltres pels temps, les formes o les zones idònies a tatuar, no ho dubtis i passa't pel nostre local de Granollers o posa't en contacte amb nosaltres.

Amagar     ↟